Monday, June 13, 2011

Pembinaan bangunan baru pasar tamu Kota Belud

Insyaallah tahun ini Kota Belud akan mendapat struktur bangunan baru yang moden untuk pasar tamunya. Kosnya lebih kurang RM4juta.

Ianya lebih selesa dan lebih ceria dan lebih bersih. Ia akan mempunyai kemudahan asas serta satu pentas persembahan yang jauh lebih baik dari yang sedia ada.

Saya jangkakan projek ini akan bermula tahun ini juga.

4 comments:

 1. Alhamdulillah. UMNO prihatin untuk keselesaan rakyat.

  ReplyDelete
 2. Akum YB,

  minta perhatian YB untuk melihat jalan raya masuk ke kg lebak moyoh kumpang. tersangat teruk dan masih di tahap gravel. yang ditar cuma di kawasan bulatan dan sedikit jln masuk. dan selepas itu, jlnnya Tuhan sahaja yg tahu.

  yg teruknya lagi, jikalau hujan..banjir..sampaikan anak2 nak ke sekolahpun susah. manakan lagi ibu bapa yg hendak pergi ke tempat kerja..terpaksa bercuti kerana tak dapat nak lalu ke jln besar. situasi ini amat tragis bagi penduduk di kg lebak moyoh kumpang ini.

  harapan kami, dapatlah YB Dato, singgah dan melihat sendiri situasi jln kg ini yg letaknya tak jauh dari jln bulatan yg baru..dan tak jauh dari kwsn pekan kb.

  keprihatinan YB Dato amat2 dihargai dan kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

  ReplyDelete
 3. adui.... mo buat tamu pun kos 4 juta... sia pigi pasar beli keperluan dapur ja.... benda lain byk lg bole buat di kota belud tu yb.

  ReplyDelete
 4. buatlah benda yg tak perlu kayakan kontraktor lah pulak....projek pasar itu hasil idea kontraktor yg cari kerja bah..?

  ReplyDelete

Kongsi artikel ini: