Monday, January 12, 2009


4 comments:

 1. As'kum Yb Dato'.....

  Kekalahan BN pada pilihanraya kecil di Terangganu baru-baru ini memperlihatkan rakyat sudah muak dengan strategi yg diguna pakai oleh BN, dalam mencari kelemahan BN, pemimpin BN kena lebih terbuka dengan pendapatan suara di peringkat akar umbi walaupun tidak berjawatan tinggi dalam politik, kempen buruk memburuk menghina, mengutuk dan mengaibkan Datuk Sri Anuar Ibrahim pada setiapkali ceramah BN diadakan perlu dihentikan segera, di masa hadapan BN perlu berhati-hati memilih penceramah setiapkali pilihanraya diadakan, perlu ada garis panduan apa yang boleh dan apa yang tidak boleh diperkatakan atau disampaikan kepada rakyat ketika berceramah,perkara ini penting kerana penceramah itulah CERMINAN sebenar yang dinilai oleh rakyat, kalau penceramah mengeluarkan satu kenyataan yang boleh menimbulkan kebencian, maka akibatnya BN secara keseluruhan yang menerimanya....inilah punca sebenar yang menyebabkan rakyat menjadi benci dengan BN, mungkin ada yang menyangkakan kenyataan seperti ini kenyataan pembangkang,jika itu pandangan pembaca dengan apa yang saya luahkan semuanya "SILAP BELAKA"....kenyataan seperti inilah perlu didengar dan dikaji kebenarannya,wassalam.

  ReplyDelete
 2. salam datuk.Apa perancangan datuk sekarang dalam menyemarakkan lagi perjuangan umno bahagian tuaran dan seterusnya meninformasikan lagi kemajuan tuaran.

  ReplyDelete
 3. Penyederhanaan ulasan telah diupayakan. Semua ulasan perlu diluluskan oleh pengarang blog...bukalah pikiran bah.....siapa Baruah rasuah perihal Perak?

  ReplyDelete

Kongsi artikel ini: