Tuesday, May 27, 2008

Saya tetamu RTM pagi ini

Saya akan menjadi tetamu di TV1 hari selasa 27hn Mei 2008, dari jam 10 pagi hingga 11 pagi semasa RTM menyiarkan sesi soal jawab secara langsung. DARD

2 comments:

 1. Persatuan Kebangsaan Pelajar Islam Malaysia (PKPIM) untuk menilai semula pakaian putih pelajar perempuan sekolah amatlah relevan.
  Malahan dalam servey pool TV3, 73% rakyat Malaysia setuju menilai semula pakaian sekolah. Ini adalah suara rakyat. Rakyat telah bersuara melalui pool tersebut. Ini bukan Isu politik kepartian.. tetapi permintaan rakyat.

  Cadangan saya,
  Diharap pihak MP Kota Belud bersama-sama Menteri Kebudayaan mencadangkan di parlimen untuk mengubah pakaian putih kepada baju batik yg akan di rekabentuk oleh Kementerian Kebudayaan. Selain menangani masalah pakaian seksi(transparent), pelajar wanita. Ini secara tidak langsung membantu pengusaha batik yg kebanyakannya bumiputera.
  Prasan kah anda.. bule nampak bra ooo. Bikin stim betul kalu tinguk pelajar2 sekolah yg cun2 itu.

  ReplyDelete
 2. Ya,saya setuju kepada sabahan.net supaya pada sesi dewan akan datang Datuk menyentuh akan hal ini...Silacadangkan supaya semua pelajar wanita muslin diwajibkan memakai tudung..Ini mungkin kontraversi terutama kepada mereka yang kurang kuat pegangan agamanya tetapi percayalah bahawa Datuk tidak akan rugi jika menyuarakn perkara ini kerana Allah pasti akan memberi ganjaran kepada hambanya yang mahu mendaulatkan syariat Islam..BERTUDUNG DAN MENUTUP AURAT ADALAH WAJIB BAGI WANITA MUSLIM..NO.KOMPROMI DALAM SOAL HARAM DAN HALAL DALAM ISLAM.

  ReplyDelete

Kongsi artikel ini: