Wednesday, April 30, 2008

Ada Pegawai kerajaan di Kota Belud dalam Blog ini?

Salam Sejahtera!

Saya ingin mengetahui samada ada ada pegawai kerajaan yang selalu melayari blog saya ini. Kalau ada, sila email saya di mpkotabelud@yahoo.com. Saya ingin berinteraksi dengan anda.

Salam.

DARD

7 comments:

  1. Assalamualaikum w.t.b. dan salam sejahtera.

    Tahniah, atas kemenangan DARD di P169 Kota Belud dalam PRU12 yang lepas. Kami amat bersyukur dan bangga mendapat seorang YB yang mempunyai Link dan interaksi yang baik di peringkat pusat. Ramai orang ingin melihat perubahan di KB, kalau boleh DARD dapat menyediakan carta Gantt 100 hari menjadi YB P169. Insyallah ...

    ReplyDelete
  2. Saudara Baharom,

    YB tanya sama ada Pegawai Kerajaan dalam blogi ini. kamu nie Pegawai Kerajaan ka?? Kalau iya jangan lupa intro diri kerja Jabatan mana??

    ReplyDelete
  3. YB kena usahakan lah MDKB tu dapat internet. Buat wireing internet kepada semua tpt duduk. Bagi peruntukan komputer kepada semua kakitangan. Barulah boleh ada Peg kerajaan KB celik IT dan masuk web YB. Ini adalah cabaran kepada YB.. jangan sampai warga KB ni ketinggalan.

    ReplyDelete
  4. Saudara Sabahan,

    baru saya tau MDKB tidak ada talian internet. Sekiranya Saudara Sabahan ini staff MDKB, saudara perlulah memohon ke Jabatan Perkhidmatan Komputer Sabah dan berikan sesalinan surat tersebut kepada YB Dard. Harap YB boleh tolong

    ReplyDelete
  5. Kalau betullah MDKB tiada kemudahan internet / komputer...alamak kesian betullah. Napa, tada hasilkah yg diperolehi oleh MDKB setiap tahun ataupun peruntukan yg diberikan oleh kerajaan negeri? Majlis Daerah yg t'kaya di Sabah ialah Lahad Datu... so mungkin ada baiknya pegawai2 MDKB dihantar belajar serba sedikit tentang cara yg baik utk pungut / kutip hasil supaya MDKB pun akan berjaya seperti MDLD.

    Tak payah pergi jauh2 ke luar negeri atau luar negara...cukuplah buat lawatan sambil belajar ke Lahad Datu. Fikir2kanlah!

    ReplyDelete
  6. Saya rasa ada juga pegawai2 kerajaan yg melayari laman blog Dato' ini, cuma mereka mungkin lebih suka senyap2 daripada menonjolkan diri...nanti kalau ada apa2 takut pulak jadi mangsa keadaan. Maklum sajalah Dato'..org2 kerajaan biasanya tak suka bermain politik.Saya sendiri adalah seorang peg.kerajaan tapi bukanlah peg.tinggi...sekadar pegawai biasa saja.

    ReplyDelete
  7. saya sokong ko Tuan Guntayk,pegawai Kerajaan memang ramai. Daripada cara dorang memberi komen dalam blog nie memang semuanya orang kerajaan tapi senyap-senyap ndak mau menonjol macam Siderman dan Batman, tolong orang t6api ndak mau org tau hanya Allah yang tahu. Ba harap-harap Spiderman dalam Kerajaan nie tolong-tolong la bantu MDKB nie, bikin malu betul la MDKB nie suda la Daerah Kota Belud nie daerah termiskin, MDKB pun miskin juga ka???. Mungkin MDKB ndak pungut cukai pintu, ada yang cukai pintu, pasal yang ndak bayar nie orang besar gitu dan ada pangkat. Mau tanya, semua ahli majlis bayar cukai ka???

    ReplyDelete

Kongsi artikel ini: